Over ons 2017-08-15T15:00:12+00:00

Over Elijah Software

Oprichting

Elijah Investment Group B.V. is opgericht door Edwin & Joshua Kennedy met als doel bedrijven succesvoller te maken. Tegelijkertijd willen Edwin & Joshua Kennedy een extra buffer opbouwen voor de verzorging en het levensonderhoud van Aäron Elijah Kennedy. Aäron is geboren in 1994, de zoon van Edwin en het broertje van Joshua.

Aäron

Aäron lijdt aan een zeldzame aandoening namelijk het Sotos Syndroom, dit syndroom komt ongeveer bij één op de 14.000 pasgeboren kinderen voor. Edwin en zijn vrouw hebben vanaf het begin besloten Aäron in huis te houden en te blijven verzorgen zolang dit mogelijk is.

Naam

De naam van Elijah Investment Group B.V. is een combinatie van Edwin, Joshua en de tweede naam van Aäron. Afgekort EJ, Edwin & Joshua of voluit de tweede naam van Aäron waar beide voorletters in terug te vinden zijn, namelijk: EliJah.

Dochtermaatschappijen

Elijah Investment Group B.V. heeft meerdere dochtermaatschappijen welke elk hun eigen specialiteiten kennen, zo is Elijah Marketing gespecialiseerd in online en offline marketing en is bijvoorbeeld Elijah Software volledig gericht op OpenSource software, denk aan WordPress & OpenCart, en Maatwerk software waarbij een systeem volledig wordt ontwikkeld op basis van de wensen van de klant. Alle dochtermaatschappijen dragen bij aan onze missie om bedrijven succesvol(ler) te maken!

Contact