Aanvullende diensten 2017-08-15T13:48:21+00:00

Aanvullende diensten

In samenwerking met onze zustermaatschappijen c.q. partners kunnen wij uw bedrijf volledig faciliteren op het gebied van marketing, sales, communicatie en coaching. Op deze pagina vindt u een globaal overzicht van alle diensten, bezoek de website van de betreffende partner voor meer informatie!

Elijah Investment Group B.V. is de Digital Transformation Facilitator voor zowel kleine als grote organisaties. Tevens is zij een actieve investeerder voor verschillende start-ups.

Non- & private-equity

Uw bedrijf een boost geven of juist een start-up succesvol lanceren, wij helpen u graag. Doorgaans is hiervoor een investering benodigd, door ons brede dienstenportfolio kunnen wij doorgaans onze tijd investeren in ruil voor bijvoorbeeld een gedeelte van de aandelen.

Netwerk delen

De meest briljante concepten kunnen floppen doordat de ondernemer niet de juiste mensen kent om het concept succesvol te lanceren in de markt. Lift mee op ons netwerk en groei door van start-up naar marktleider.

Elijah Software is gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk en OpenSource applicaties.

Wij bouwen en onderhouden professionele websites en webshops, die goed presteren in Google en mobiel vriendelijk zijn. Het ontwikkelen en opleveren van websites en webshops doen wij in korte tijd, doorgaans wordt een oplevering binnen 24 uur gerealiseerd.

En dat tegen zeer scherpe tarieven.

Maatwerk software zorgt voor onderscheidend vermogen en voor ons is geen enkel systeem te groot of te klein. Daag ons uit!

Server beheer is niet alleen het oplossen van storingen maar ook het uitvoeren van verzoeken zoals het inrichten van uw server, back-ups en onderhoud.

Hosting en domeinnaamregistratie

Hosting en domeinnaam registratie doen wij altijd bij een betrouwbare provider waar wij al jaren mee samenwerken. Door uw hosting en domeinregistratie hier onder te brengen kunnen wij ook de support leveren

Wat is uw merk? Waar staat u voor? En waar moeten mensen u en uw bedrijf mee associeren? Elijah Marketing helpt u van begin tot eind!

Elijah Marketing werkt met meerdere bloggers en vloggers samen welke inzetbaar zijn voor uw succesvolle social media campagne!

Google is een ontzettend handige zoekmachine waar uw (potentiële) klanten gebruik van maken. Verzekeren dat u bovenaan staat, doet u door de zoekmachine optimalisatie uit te besteden aan Elijah Marketing!

De beste plek om een lijk te verbergen? De tweede pagina van Google!

Meer dan 80% van uw (potentiële) klanten haalt het liefste de informatie uit een video. Wij weten uw boodschap te vertalen naar een professionele en pakkende video. De video draagt tevens bij aan een betere positie in Google!

Google Adwords

Elijah Marketing heeft de benodigde Google certificaten en nog belangrijker de praktijk ervaring met het succesvol inrichten en onderhoud van Google Adwords campagnes.

Grafisch ontwerp

Wat is een technisch perfecte website zonder mooie ondersteunende afbeeldingen? Daarnaast vormen unieke afbeeldingen een belangrijke rol in het behalen van hoge posities in Google. Elijah Marketing verzorgt voor u onder andere: ontwerp drukwerk, afbeeldingen website, logo en huisstijl ontwerp

Promotiematerialen

Elijah Marketing levert al uw promotiematerialen, wij denken graag met u mee over welke promotiematerialen het beste passen bij de gekozen marketing strategie

Drukwerk

You name it, we print it! Elijah Marketing werkt met meerdere drukkerijen samen en levert alles wat u kunt bedenken op drukwerk gebied

Fotografie

Wij werken nauw samen met diverse gespecialiseerde fotografen, afhankelijk van het doel zetten wij de juiste fotograaf in voor uw bedrijf. Denk hierbij aan productfoto’s, portretfoto’s, foto’s van uw bedrijfspand, foto’s van evenementen en meer!

SalesPulse richt zich op het structureel en aanzienlijk verbeteren van de commerciële prestaties van haar klanten.

Commercie is een van de eerste vakgebieden die de veranderende markt moet aanvoelen en bedienen. SalesPulse helpt groei te faciliteren.

Ons netwerk van Sales managers, Commercieel Directeuren en Business Developers kan voor een X-periode en dedicated worden ingezet.

Wij bieden toegang tot de juiste mensen, snappen en zien het juiste moment en helpen zo de beste deal mogelijk te maken.

Contact